Maintenance NEXT

Rotterdam Ahoy is van 9 tot en met 11 april het epicentrum van de wereld van industrieel onderhoud. Duizenden onderhoudsprofessionals en technici bezoeken dan de vakbeurs voor industrieel onderhoud  Maintenance NEXT.

Op de beursvloer doen ze nieuwe kennis en expertise op en laten ze zich onderdompelen  in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 250 exposanten op de beursvloer laten zien. Maintenance NEXT kent dit jaar drie hoofdthema’s: smart industry, people en ageing assets.

Congres
Tegelijk met de driedaagse vakbeurs voor industrieel onderhoud organiseren SBO en NIB, op 10 april het congres Beheer & Onderhoud plaats,  met als belangrijkste vraag ‘Hoe speelt data een rol bij de grote vervangingsopgave in de infrastructuur?’ Daarbij komt ook data driven asset management aan bod met voorbeelden van binnen en buiten de sector!

Ronde tafels en keynotes
Op de beursvloer zelf zijn er dagelijks meerdere rondetafelsessies en en keynotes in het speciale beurstheater. Het complete programma is te vinden op www.maintenancenext.nl/programma.

Registreer voor een gratis bezoek
Geïnteresseerde onderhoudsprofessionals kunnen zich registreren voor een gratis bezoek via www.maintenancenext.nl/registratie

Openingstijden:
Dinsdag 9 april: 10.00 -17.00 uur
Woensdag 10 april: 10.00 – 21.00 uur (NIEUW!)
Donderdag 11 april: 10.00 – 17.00 uur