Selecteer Pagina

Europoort Kringen nieuwe premium mediapartner Maintenance NEXT

door | 29 feb, 2024 | Maintenance, Nieuws

Premium mediapartner

Europoort Kringen is de nieuwe premium mediapartner van Maintenance NEXT voor de komende drie edities. Beide partijen streven ernaar om innovatie en vooruitgang binnen de onderhoudssector te bevorderen. De samenwerking sluit naadloos aan bij die ambitie.

Van 8 tot en met 10 april 2025 vindt de twintigste editie van Maintenance NEXT plaats in Rotterdam Ahoy. Pieter Bas Dujardin, manager exhibitions Rotterdam Ahoy, is ervan overtuigd dat de samenwerking met Europoort Kringen een succes zal worden: “Door onze krachten te bundelen, zullen we onze gecombineerde expertise en bereik inzetten bij het bereiken van een nog breder publiek en het stimuleren van betrokkenheid binnen de sector. We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan de jubileumeditie en uiteraard om deze te bezoeken.”

Premium mediapartner

 “Maintenance NEXT is hét evenement voor de Nederlandse onderhoudssector. We kijken ernaar uit om onze krachten met dit toonaangevende event te bundelen, wat Europoort Kringen in staat stelt zowel haar lezers als partners meerwaarde te bieden”, verklaart Remco Rooij, uitgever van Europoort Producties.

 “We zijn er trots op om drie beursedities premium mediapartner te zijn van Maintenance NEXT. Dankzij deze samenwerking met Maintenance NEXT kan Europoort Kringen haar lezers nog beter informeren over de laatste trends op het gebied van onderhoud”, aldus hoofdredacteur Jiri Hartog van Europoort Kringen.

Zie ook: Klaar voor Maintenance NEXT

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!