Selecteer Pagina

Grootste turnaround ooit bij Huntsman Holland

door | 8 apr, 2021 | Archief, Maintenance, Petrochemie

Grootste turnaround ooit

Foto: still video Huntsman

English translation ->

Bij Huntsman Holland vindt groot onderhoud plaats. Het is de grootste turnaround ooit die aan de twee MDI-fabrieken wordt uitgevoerd.

De onderhoudswerkzaamheden aan de twee MDI-fabrieken op het complex van Huntsman Holland zijn in volle gang. Volgens het bedrijf is de grootste turnaround ooit die er is uitgevoerd. Zo krijgt ‘the Grand Old Lady’ van Huntsman, de MDI 1-fabriek, een ‘tune-up’. 

Tien kranen

Het is een operatie van de grote getallen. Bij de twee MDI-fabrieken worden continu tien kranen ingezet. Ook staat er 15.000 m3 aan steigers om veilig op hoogte te kunnen werken.

Grootste turnaround ooit

Op het terrein zijn 600 extra medewerkers aanwezig voor het verrichten van onderhoud aan de fabrieken. Ze worden om de dag getest in Covid-19-teststraten. Er zijn 200 keten neergezet voor de huisvesting van de medewerkers. Huntsman stelt samen met de aannemers eraan te werken om de turnaround veilig, gezond en succesvol te doen verlopen.

Zie ook: Huntsman vervangt oude crystallizer voor nieuwe

English translation

Biggest turnaround ever at Huntsman Holland

Major maintenance is taking place at Huntsman Holland. It is the largest turnaround ever carried out at the two MDI plants.

The maintenance work on the two MDI plants at the Huntsman Holland complex is in full swing. According to the company, it is the largest turnaround ever carried out there. Huntsman’s ‘Grand Old Lady’, the MDI 1 plant, is being given a tune-up.

Ten cranes

It is an operation of large numbers. At the two MDI plants, ten cranes are being used continuously. There is also 15,000 m3 of scaffolding to work safely at heights.

Safe and healthy

An additional 600 employees are present on site to carry out maintenance on the factories. They are tested every other day in Covid-19 test lanes. 200 huts have been erected to house the employees. Huntsman states that it is working with the contractors to make the turnaround safe, healthy and successful.

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!