Selecteer Pagina

Vingerafdrukherkenning aan de poort

door | 3 jun, 2024 | Innovatie, Nieuws, Veiligheid

Vingerafdrukherkenning

Foto: Danny Cornelissen

Secure Logistics introduceert vingerafdrukherkenning voor toegangscontrole aan de poort. Het is hiervoor een samenwerking aangegaan met IDEMIA Public Security.

Secure Logistics is naar eigen zeggen gespecialiseerd in ‘trusted identities en toegangsoplossingen’. Het bedrijf maakt bekend een samenwerking aan te gaan met IDEMIA Public Security, producent van biometrische technologieën. Zij richten zich op het gebruik van de biometrische verificatiemethode ‘Fingerprint’ voor vingerafdrukherkenning als toegangscontrole aan de poort. Dit zal per 1 juli a.s. starten.

Vingerafdrukherkenning

Cor Stolk, algemeen directeur van Secure Logistics, zegt voor deze samenwerkingspartner te hebben gekozen vanwege haar ‘sterke ondersteuning’ en positie als ‘ toonaangevende leverancier’ van biometrische technologieën in Europa. “De technologie achter Fingerprint kenmerkt zich door onder andere controles op liveness detection, wat resulteert in nog minder foutgevoeligheid en een snelle verificatie aan de poort. Door de vingerafdruk te verifiëren met de op onze XS-Key geplaatste template, in plaats vanuit een database, behoudt de gebruiker altijd volledige controle over eigen gegevens. Dit zorgt voor maximale privacybescherming voor onze klanten.”

Zie ook: DCMR beloont goed gedrag

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!