Selecteer Pagina

Steun voor stichting Ambulance Wens

door | 28 mei, 2024 | Haven, Nieuws

Ambulance Wens

Foto: DeltaPORT Donatiefondsd

De stichting Ambulance Wens ontvangt een financiële bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds. Dit wordt gestoken in de inrichting van het nieuwe onderkomen in Rhoon.

Met het DeltaPORT Donatiefonds willen bedrijven in het Rotterdamse havengebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Het fonds verstrekt financiële donaties aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van de Rotterdamse haven.

Ambulance Wens

Deze keer is de stichting Ambulance Wens ontvanger van een financiële bijdrage. Zij biedt niet meer mobiele terminale patiënten de mogelijkheid om hun laatste wens in vervulling te laten gaan, en was toe aan een grotere locatie omdat het onderkomen in Albrandswaard te klein bleek. In Rhoon neemt de stichting binnenkort een nieuw pand in gebruik. Dit biedt extra ruimte waar familieleden van patiënten kunnen worden ontvangen en waar vrijwilligers zich op een rit voorbereiden. Ook beschikt het pand over een garage waarin tien ambulances kunnen worden geparkeerd.

Daarnaast maakt het DeltaPORT Donatiefonds bekend diverse andere goede doelen te ondersteunen, waaronder de educatieve leertuin De Speelfabriek en de regionale vereniging Aangepast Sporten Voorne-Putten.

Zie ook: Voor de saamhorigheid in de haven

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!