Selecteer Pagina

Start nieuwbouw Het Magazijn

door | 18 dec, 2023 | Haven, Nieuws

Het Magazijn

Afbeelding: Jongekrijg

Op RDM Rotterdam is aannemer Jongekrijg begonnen met de bouw van Het Magazijn. Dit bestaat uit vier kleinschalige bedrijfsruimtes.

Het nieuwe complex wordt gevestigd op één van de laatst beschikbare stukjes terrein op RDM Rotterdam, achter het Innovation Dock en de Onderzeebootloods. Het magazijn bestaat uit in totaal vier bedrijfsruimtes van circa 5.000 vierkante meter, inclusief kantoren.

Verhuur Het Magazijn

Het Havenbedrijf Rotterdam laat weten dat drie van de vier units al zijn verhuurd. Het magazijn wordt ontwikkeld voor bestaande productiebedrijven en toeleveranciers aan industriële en maritieme bedrijven in de haven. “Maar ook voor nieuwe bedrijven die na een succesvolle start klaar zijn voor groei”, aldus het havenbedrijf.

Zonnepanelen

Aannemer Jongekrijg en het havenbedrijf ondertekenden deze maand het veiligheidsprotocol voor de bouw van het magazijn. Het dak van het complex wordt voorzien van zonnepanelen en de verwarming van de bedrijfs- en kantoorruimte komt van een lucht-water-warmtepomp. Het is de bedoeling dat de nieuwbouw begin 2025 gereed is.

Zie ook: Nieuw verzamelgebouw ‘visitekaartje’ voor M4H

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!