Selecteer Pagina

Samenwerking voortgezet voor mechanische werkzaamheden

door | 5 jun, 2023 | Maintenance, Nieuws, Turnarounds

Huntsman en Bilfinger hebben een nieuw driejarig contract afgesloten voor mechanische werkzaamheden in onderhoud, bij projecten en turnarounds. Het contract hiervoor is onlangs ondertekend.

Beide partijen werken al samen op het gebied van steigerbouw, isolatie en painting. Deze samenwerking bevalt van beide zijden en is nu uitgebreid in een nieuw driejarig contract voor mechanische werkzaamheden in onderhoud, bij projecten en turnarounds. Bilfinger heeft dagelijks circa 25 medewerkers voor het onderhoud aan het werk bij de plant van Huntsman in de Botlek.

Mechanische werkzaamheden

Huntsman heeft het contract aan Bilfinger gegund op basis van de al langer lopende samenwerking en het vertrouwen dat het zegt te hebben in het bedrijf als multidisciplinair dienstverlener. Volgens Bilfinger delen beide partijen de gezamenlijke kernwaarden veiligheid, operational excellence, innovatie en duurzaam investeren in vakmanschap. De nieuwe overeenkomst werd getekend door Rob Engelaar, coo Bilfinger Nederland, en Kal Khogali, operations director Europe Huntsman.

Zie ook: Innovaties bij turnaround Huntsman

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!