Selecteer Pagina

Promotiecampagne voor werken in de Rotterdamse haven

door | 29 aug, 2023 | Haven, Nieuws

Deze week is een promotiecampagne van start gegaan om het werken in de Rotterdamse haven te promoten. Voor de energietransitie zijn de komende jaren duizenden extra werknemers nodig.

Centraal in de campagne staat de website Werkeninderotterdamsehaven.nl, die op stickers op bussen en trams, op schermen verspreid door de stad, in radiospots en online onder de aandacht wordt gebracht. Bij de bedrijven in de Rotterdamse haven is een groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. Vooral voor de energietransitie zijn de komende jaren duizenden extra werknemers nodig.

Promotiecampagne

Het uitgangspunt van de campagne is dat iedereen in de Rotterdamse haven kan werken. De veelzijdigheid aan banen en werkgevers wordt onder de aandacht gebracht in de campagne die een week voorafgaand aan de Wereldhavendagen van start gaat. ‘Werken in de Rotterdamse haven’ is hoofdsponsor van het MATCH Career Event dat op vrijdag 1 september wordt gehouden.

Human Capital Coalitie Energietransitie

‘Werken in de Rotterdamse haven’ is één van de projecten van de Human Capital Coalitie Energietransitie. Hierin werken Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Techniek College Rotterdam en STC samen aan ‘een passend arbeids- en onderwijsaanbod voor nu en in de toekomst’.

Zie ook: Website live over werken in de haven

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!