Selecteer Pagina

Website live over werken in de haven

door | 7 aug, 2023 | Haven, Nieuws

Foto: still video www.werkeninderotterdamsehaven.nl

Vorige maand is de website Werkeninderotterdamsehaven.nl live gegaan. Deze biedt bezoekers informatie over de mogelijkheden van werken in de haven van Rotterdam.

De website is een initiatief van Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam. Op de site brengen video’s, foto’s, teksten en een banenwijzer in beeld welke mogelijkheden het werken in de haven van Rotterdam biedt. Op de website zelf zijn geen vacatures te vinden. Zij is bedoeld om het imago van de Rotterdamse haven te verbeteren en mensen aan te sporen om bij de deelnemende bedrijven te solliciteren.

HCCE

Het is een van de activiteiten die voortkomt uit de Human Capital Coalitie Energietransitie (HCCE). Dit is een gezamenlijk initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam, Deltalinqs, Hogeschool Rotterdam, Techniek College Rotterdam en het STC. De HCCE richt zich op het aantrekken en behouden van genoeg en gekwalificeerd havenpersoneel.

Werken in de haven

Een week voordat de Wereldhavendagen van start gaan, moet een zes weken durende campagne de website breed onder de aandacht brengen. Zowel fysiek als digitaal wordt de website gepromoot op onder meer bussen, abri’s, schermen, trams, Radio Rijnmond, Google, Facebook en Instagram.

Zie ook: Bouwen aan de economie van de toekomst

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!