Selecteer Pagina

Overname Stork beklonken

door | 3 apr, 2024 | Maintenance, Nieuws

Overname

Foto: Bilfinger

Industrieel dienstverlener Bilfinger heeft de overname van branchegenoot Stork afgerond. Daarmee breidt het zijn dienstenaanbod in Europa verder uit.

Een jaar geleden maakte Bilfinger bekend delen van Stork over te nemen. De beoogde overname is rond, nu de Europese autoriteiten deze hebben goedgekeurd en de sociale partners een positief advies hebben gegeven. De transactie omvat bedrijfsonderdelen van Stork in Nederland, België en Duitsland. Het betreft circa 2.700 medewerkers, die gezamenlijk een omzet van zo’n 530 miljoen euro realiseren.

Overname

Stork zal binnen een jaar helemaal in de Bilfinger Groep worden geïntegreerd. De overname betreft vooral het aanbod op het gebied van onderhoudsdiensten, automatisering en mechanical-diensten in Nederland en België. Door deze in het bestaande aanbod te integreren, wil Bilfinger klanten een volledig scala aan oplossingen bieden. Het totaal aantal medewerkers bij de Bilfinger Groep komt met de overname uit op meer dan 5.000 in Nederland en België.

‘Uitgebreide oplossingen’

“We zijn blij onze nieuwe collega’s te verwelkomen die nu deel uitmaken van onze uitgebreide familie. Samen bieden we onze klanten uitgebreide oplossingen voor het hele dienstenportfolio. Deze transactie brengt ons een stap dichter bij ons doel om nummer één te worden in efficiëntie en duurzaamheid voor onze klanten”, zegt Thomas Schulz, group ceo van Bilfinger.

Zie ook: Bilfinger neemt industriële dienstverlening Stork over

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!