Selecteer Pagina

Bilfinger neemt industriële dienstverlening Stork over

door | 7 sep, 2023 | Maintenance, Nieuws, Petrochemie

Bilfinger neemt delen van Stork over van Fluor. Hieronder valt ook de industriële dienstverlening van Stork in Nederland en België.

Industrieel dienstverlener Bilfinger maak de overname vandaag bekend, die gisteravond is ondertekend. Het neemt van Fluor Corporation de industriële dienstverlening van Stork over, die voornamelijk in Nederland en België actief is. Hiermee voegt het bedrijf meer dan 2.700 medewerkers aan zijn personeelsbestand toe, dat hiermee in Nederland en België op ruim 4.600 mensen uitkomt.

Versterken

Bilfinger verwacht met de overname zijn kernactiviteiten te versterken in een mark waar het al een goede positie inneemt. Vooral in het al naar behoren presterende Nederland en België denkt het bedrijf het dienstenaanbod voor klanten te verbeteren.

Industriele dienstverlening

“Deze transactie is een perfecte strategische fit omdat het de marktpositie van Bilfinger in Europa ondersteunt, sterke waarde creëert voor onze klanten en de winstgevende groei van de groep zal versterken. Dit is in het belang van al onze aandeelhouders en medewerkers, en bevestigt onze doelstellingen voor de middellange termijn”, verklaart Thomas Schultz, ceo van de Bilfinger Groep.

Zie ook: Bilfinger breidt uit met piping & mechanical-bedrijf

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!