Selecteer Pagina

Nieuwe alliantie voor de binnenvaart operationeel

door | 16 jan, 2024 | Haven, Nieuws

Alliantie

Foto: IN-CITE

Vorig jaar zag IN-CITE het levenslicht, de alliantie van drie organisaties voor de binnenvaart.  Zij laat weten dat de statuten zijn opgesteld, de verhuizing is afgerond en presenteert een nieuw logo.

Het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB), Bureau Telematica Binnenvaart (BTB) en Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) zijn vorig jaar gefuseerd tot IN-CITE. De organisatie behartigt de belangen voor de binnenvaart en presenteert zich als samenwerkingspartner voor voorlichting, telematica en kennisontwikkeling op het gebied van verduurzaming, digitalisering en logistiek in de binnenvaart.

Alliantie verhuisd

Sinds de bekendmaking van de fusie is er bij IN-CITE gewerkt aan het vormgeven van de organisatie, zijn er statuten opgesteld en is een nieuw logo ontworpen. Ook is de organisatie naar Zwijndrecht verhuisd, waar het sinds deze maand ‘volledig operationeel’ is, zo laat de nieuwe fusie-organisatie weten. “Wat ons betreft is de basis gelegd voor een robuuste en toekomstbestendige organisatie”, aldus IN-CITE in het persbericht.

Zie ook: Proefvaart nieuw binnenvaartschip op waterstof

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!