Selecteer Pagina

Mogelijk ‘Rotterdamse oplossing’ voor HHTT

door | 31 jul, 2023 | Nieuws, Opslagtanks

Peter Goedvolk (foto: Pierre Crom)

Een groep investeerders is in beeld om de failliete HES Hartel Tank Terminal (HHTT) over te nemen. Onder andere ondernemer Peter Goedvolk is hierbij betrokken. Hij spreekt van een Rotterdamse oplossing.

Een groep van vier Rotterdamse investeerders heeft een bod uitgebracht op de HHTT. Eén van hen is ondernemer Peter Goedvolk, meldt het FD. Goedvolk bevestigt de interesse van het consortium, zonder daarbij op nadere details verder in te gaan. Hij spreekt van ‘een Rotterdamse oplossing’ voor de failliete tankterminal.

HHTT

Volgens de krant beschikken de andere ondernemers van het consortium over ruime ervaring in de oliesector. Zo zou ook Roland Pechtold een van de investeerders zijn. Hij was betrokken bij Argos en Nova Terminals. Verder meldt de krant dat Rob Nijst en Rubel Yilmaz bij het bod zijn betrokken. Beide hebben jarenlang bij tankopslagbedrijf VTTI gewerkt.

De curator laat weten dat ruim een week geleden nog drie biedingen zijn ontvangen. Wie deze hebben gedaan, is onbekend. Naar verwachting wordt binnenkort duidelijk wie de failliete tankterminal zal overnemen.

Zie ook: HES Hartel Tank Terminal failliet

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!