Selecteer Pagina

Jury veiligheidsaward VOMI aan het werk

door | 9 jun, 2023 | Nieuws, Petrochemie, Veiligheid

Veiligheidsaward

Foto: VOMI/LinkedIn

De jury van de VOMI Safety eXperience Award heeft onlangs een bezoek gebracht aan de raffinaderij van ExxonMobil in Rotterdam. Voor het toekennen van de veiligheidsaward voerde zij er gesprekken en maakte zij een ronde.

De VOMI Safety eXperience Award wordt op 22 juni aanstaande tijdens de Veiligheidsdag uitgereikt aan de opdrachtgever in de procesindustrie waar de operationele teams van contractors aangeven de meest veilige werkvloer te ervaren. Hiervoor worden de leden van VOMI geënquêteerd, waarbij vooral aandacht is voor de veiligheidscultuur, communicatie, het vooropstellen van veiligheid, en empowerment.

Veiligheidsaward

De bevindingen van deze enquête hebben tot een drietal nominaties geleid, die door de jury worden bezocht. Onder meer de site van ExxonMobil Benelux aan de Botlekweg in Rotterdam werd met een bezoek vereerd. De jury voerde er gesprekken met site-verantwoordelijken van het bedrijf. Ook maakte zij een ronde over de site, waarbij met contractors werd gesproken. Op basis deze bezoeken bepaalt de jury wie de VOMI Safety eXperience Award gaat winnen. De jury bestaat uit prof. dr. Jop Groeneweg (RIVM), Viola van Guldener (RIVM), Dennis Zijlmans (VOMI/Mourik), Arie van Vliet (Gouda Vuurvast) en Emma Haakman (VOMI).

Zie ook: VOMI Veilig afgerond

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!