Selecteer Pagina

Facta doet overname

door | 10 jan, 2024 | Maintenance, Nieuws

Overname

Foto: Facta

Facta neemt Delta Controls Valves uit Spijkenisse over. Met de overname verkrijgt het bedrijf expertise over afsluiters en kleppen.

Delta Controls Valves, eigendom van de Veenstra Group, beschikt over meerdere vestigingen in Nederland. Facta neemt de locatie in Spijkenisse over. De overige vestigingen zijn niet verkocht. Facta is een landelijke speler op het gebied van server onderhoud van rotating equipment. Met de overname vergroot het bedrijf zijn expertise op het gebied van veiligheden. Ook voegt het service en onderhoud aan afsluiters en kleppen toe aan het dienstenpakket.

Overname

De medewerkers van Delta Controls Valves in Spijkenisse zetten hun werkzaamheden voort onder de vlag van Facta. Zij blijven vanuit hun bestaande werkplaats opereren. De bedrijfsnaam van Delta Controls Valves BV verandert met ingang van 1 januari jongstleden in Facta Appendages BV.

Uitbreiden

“Als service- en onderhoudspartner merken wij dat de marktvraag naar uitbreiding op revisiewerkzaamheden toeneemt. Wij deden al revisies en reparaties op het gebied van veiligheden. Met de expertise van Delta Controls Valves in huis kunnen we dit uitbreiden met afsluiters en kleppen. De werkzaamheden sluiten goed op elkaar aan en zijn een belangrijke toevoeging aan ons dienstenpakket”, licht Jeffrey Schotvanger toe, eigenaar van Facta.

Zie ook: Een totaalpakket aan onderhoud en advies

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!