Bescherm je investering met precisiegietmortels

Machines zijn meestal enorm duur, ze kosten makkelijk miljoenen euro’s. Het is een enorme investering en daarom zo belangrijk om aan deze machines de nodige zorg te besteden. Precisiegietmortels zijn speciaal ontwikkeld om zulke machines nauwkeurig en duurzaam op hun plaats te houden.

Precisiegietmortels zijn zeer sterke speciale gietmortels voor het verankeren en monteren van machines. Een goede precisiegietmortel voorkomt dat de machine gaat trillen door trillingskrachten in de grond te geleiden. 

Een betrouwbare en duurzame precisiegietmortel moet goed vloeibaar zijn zodat het materiaal zelfs in de kleinste openingen tussen machine en fundering kan vloeien, na uitharding moet hij zeer sterk zijn om een hoge energietransmissie te garanderen en moet krimparm zijn wat betekent dat het volume in vloeibare staat dezelfde moet zijn na de uitharding. Precisiegietmortels die aan deze voorwaarden voldoen voorkomen dat machines moeten stilgelegd worden vanwege slechte installatie en bijgevolg het risico op productiesitlstand met alle gevolgen vandien beperkt.

https://www.master-builders-solutions.com/nl-nl/products/masterflow-gietmortels