Selecteer Pagina

400.000 bezoekers Wereldhavendagen

door | 4 sep, 2023 | Haven, Nieuws

De 46e editie van de Wereldhavendagen in Rotterdam heeft ongeveer 400.000 bezoekers getrokken. De organisatie spreekt van een succesvol weekend.

Op vrijdag 1 september vond de jongerendag van de Wereldhavendagen plaats die, duizenden bezoekers trok. De zaterdag begon mistig, wat tot een korte vertraging leidde voor het begin van de shows op het water. Maar nadat de zon zich liet zien, vonden tienduizenden mensen hun weg naar het evenemententerrein, met volgens de organisatie een topdrukte tot gevolg.

Vuurwerk Wereldhavendagen

De zaterdag werd afgesloten met de avondshow ‘Lichtjes voor Sophia’, ter ere van de medewerkers en zieke kinderen van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Zij voeren mee op het raderstoomschip ‘De Majesteit’ in de schepenparade. ‘s Avonds trad Emma Heesters op, waarop een avondshow met vuurwerk volgde. Op de afsluitende zondag bezochten ook nog duizenden bezoekers de Wereldhavendagen, waarmee het evenement in totaal naar schatting ongeveer 400.000 bezoekers trok. De volgende editie van de Wereldhavendagen wordt op 6, 7 en 8 september 2024 gehouden.

Zie ook: Promotiecampagne voor werken in de Rotterdamse haven

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!