Economische problemen

(Aangeleverd bericht)

Een manier van werken die steeds belangrijker wordt. 

Kent u de ontwikkelingen in het onderhouden en op tijd vervangen van assets? Heeft u een goed inzicht in de levensduur van uw assets en kent u de risico’s? IIR sprak twee experts van Evonik en IES Asset Management, die dagelijks te maken hebben met asset management over de grote uitdagingen. Bent u al op de hoogte van de grote uitdagingen? Lees het in deze whitepaper.

Strategisch asset management als basis voor lange termijn succes.
Met de juiste standaarden en processen voor asset management zijn de doelen van onderhouds- en beheerplannen optimaal afgestemd op de strategische doelstellingen van de organisatie. Voor onderhoud is een goed en strategisch plan nodig dat steeds optimaal is afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.

Maar de praktijk leert ons dat strategische bedrijfsdoelstellingen niet altijd goed aansluiten op onderhoudsdoelstellingen, of andersom.

Door strategisch met asset management aan de slag te gaan, maakt u voor uzelf en het management veel beter inzichtelijk wat er gaande is. Daarmee maakt u duidelijk wat het management van u kan verwachten, toetst u regelmatig of de doelstellingen worden behaald en zet u zichzelf in een positie waarbij u tijdig kan reageren op relevante veranderingen in de markt.

IIR heeft in samenwerking met IES Asset Management de trainingen IAM Certificate in Asset Management en IAM Diploma in Asset Management ontwikkeld.

“De opleiding geeft een goed inzicht in asset management en hoe u voor te bereiden op implementatie in organisatie c.q. certificering conform ISO 55000.”
De heer Nevels, EdeA

IAM Certificate in Asset Management: een bevestiging van uw expertise in asset management
Het verschil maken als Asset Management Professional? Bent u verantwoordelijk voor- of betrokken bij het beheren en onderhouden van fysieke assets? IIR leert u verder om asset management standaarden en processen toe te passen in de praktijk en om te gaan met risico’s met de training IAM Certificate in Asset Management. Door het behalen van dit certificaat toont u uw expertise in asset management aan. Klik hier voor meer informatie.

IAM Diploma in Asset Management: een verdieping op IAM Certficate in Asset Management
Het gestructureerd veranderingen doorvoeren in uw organisatie; proces en bedrijfsmiddelen staat in deze training centraal. Als ervaren Asset Manager leert u lange termijn investerings- en onderhoudsplannen af te stemmen op de corporate strategie. Zo zet u verschillende belangen van uw stakeholders op de juiste plaats. Klik hier voor meer infomatie.

Klantcase: Strategisch Asset Management als basis voor lange termijn succes 
Met de juiste standaarden en processen voor asset management zijn de doelen van onderhouds- en beheerplannen optimaal afgestemd op de strategische doelstellingen van de organisatie”. Vertelt Harald Kaijser, Maintenance Engineer bij Teijin Aramid, bij de vraag naar zijn ervaring van de training IAM Certificate in Asset Management. Lees in zijn klantcase meer over zijn inzichten. Download de klantcase hier.

Het ‘Certificate in Asset Management’ en het ‘Diploma in Asset Management’ zijn in 2013 door het Institute of Asset Management (IAM) geïntroduceerd. Het IAM is een internationale non-profit beroepsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de kennis en kunde in asset management van fysieke assets, onder professionals over de hele wereld.

Dankzij de samenwerking tussen IIR en IES Asset Management, bieden onze ervaren IAM endorsed trainers u de beste voorbereiding aan om het IAM examen te behalen voor uw diploma of certificate. Het trainingsmateriaal en de trainers voldoen aan de hoogste eisen die het IAM hieraan stelt.

Het praktijkgerichte programma van IAM Diploma in Asset Management brengt ervaring en kennis uit de praktijk samen in een Management Game Format. Samen met ervaringen van collega Asset Managers van verschillende branches leert u de theorie aan de hand van praktijksituaties.

Bij het behalen van een van de examens wordt aan u het IAM Certificate in Asset Management of het IAM Diploma in Asset Management overhandigd. Hiermee toont u uw ervaring en kwalificering aan naar internationale standaard.

Ga naar de website van IIR voor een actueel overzicht van alle trainingen & conferenties in onderhoud, veiligheid en energie.

Vragen of meer informatie?
Ik help u graag verder.
020 580 54 55 | j.stevens@iir.nl

Met vriendelijke groet,
Jeremy Stevens
Opleidingsadviseur IIR