Selecteer Pagina

Verwater aan de slag voor LBC

door | 11 jun, 2024 | Nieuws, Opslagtanks

Verwater

Archieffoto

LBC Tank Terminals schakelt Verwater in voor de bouw van twintig opslagtanks. Deze zullen bij de terminal in Rotterdam worden geplaatst.

Het tankopslagbedrijf werkt aan de derde fase van het Rainbow-project bij zijn terminal in Rotterdam. Het doel is de totale opslagcapaciteit er uit te breiden naar 280.000 kubieke meter in 2026, werd begin dit jaar aangekondigd.

Verwater

Hiervoor heeft LBC Verwater de opdracht gegeven om twintig opslagtanks te bouwen. De tankbouwer kwam bij een tender als beste uit de bus. Marloes Oude Breuil, ceo van Verwater, tekende hiervoor recent een overeenkomst met Erik Kleine, general manager Europe van LBC. “Een eer en bevestiging van wederzijds vertrouwen”, aldus Oude Breuil.

Twee tankputs

“Vanwege de planning hebben wij de bouw gesplitst over twee teams. Ons constructieteam in België gaat acht tanks bouwen voor tankput 11. Dit zullen wij realiseren in Antwerpen om de tanks daarna te transporteren naar Rotterdam. Ons team op RDM zal zorgen voor de bouw van twaalf tanks voor tankput 12. Blij, trots en enorm gedreven zijn wij om dit project tot volle tevredenheid van LBC uit te voeren”, zegt Oude Breuil in een post op LinkedIn.

Zie ook: Opslagtanks naar Vopak Vlaardingen

 

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!