Selecteer Pagina

Overname hoogwerkerdivisie Doornbos door Peinemann

door | 27 jun, 2023 | Nieuws, Petrochemie

Hoogwerkerdivisie

Het Rotterdamse familiebedrijf Peinemann neemt de hoogwerkerdivisie van Doornbos over. Peinemann zegt hiermee zijn marktpositie te versterken.

Het personeel van beide bedrijven is deze week over de overname op de hoogte gebracht. Volgens Sam Peinemann en Ad Kornet, beide ceo van Peinemann, versterkt de overname de positie van het bedrijf in de verhuurwereld van industrieel equipment. “Door deze strategische overname kunnen de klanten van Doornbos gebruik maken van een bredere range machines en profiteren van het unieke one-stop-shop-karakter van Peinemann”, aldus Sam Peinemann.

Hoogwerkerdivisie

“Wij zijn er trots op dat we nu ook de klanten van Doornbos kunnen gaan bedienen. Voor de bestaande klanten van Peinemann verandert er niets. Zij kunnen blijven rekenen op dezelfde service en oplossingen die zij gewend zijn. De overname van Doornbos zal de operationele capaciteit van Peinemann verder vergroten”, licht Kornet toe. Door de overname breidt Peinemann het aantal hoogwerkers uit tot 1.000 naar 1.800 machines. Het totaal aantal machines in de verhuur komt uit op ongeveer 6.000 stuks. Behalve hoogwerkers verhuurt Peinemann onder meer ook kranen, heftrucks, warehouse equipment, reachstackers en terminaltrekkers.

Zie ook: ‘Spreid turnarounds naar de rustige maanden’

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!