Selecteer Pagina

Investering in industriële coatingrobot

door | 6 feb, 2024 | Maintenance, Nieuws, Opslagtanks

Industriële coatingrobot

Foto: still video Qlayers/Rotterdamse Havendraken

Rotterdamse Havendraken doet een ‘belangrijke investering’ in Qlayers, aanbieder van een industriële coatingrobot. Dit hebben beide partijen bekendgemaakt.

Het onlangs opgerichte Rotterdamse Havendraken is een initiatief van Carolien Vat-Sandee, Robin Slakhorst en Phillip Roos. Het investeringsbedrijf wil een portfolio opbouwen van investeringen in duurzame, innovatieve havengerelateerde oplossingen. Daarmee streeft het ernaar een brug te slaan tussen investeerders en start- en scale-ups.

Industriële coatingrobot

Recent maakte Rotterdamse Havendraken bekend een ‘belangrijke investering’ te doen in het Delftse Qlayers. Dit bedrijf heeft een geavanceerde industriële coatingrobot ontwikkeld voor de tankopslag-, windturbine- en maritieme sector. Dankzij het gebruik van een gepatenteerd sproeisysteem wordt te veel coatinggebruik voorkomen.

Wereldwijd uitbreiden

“Wij benutten deze investering om wereldwijd uit te breiden. Daarnaast zullen wij de mogelijkheden van onze robots verbeteren”, verklaart cfo Jonno van der Donk van Qlayers. “Wij ondersteunen Qlayers graag in hun missie om industrieel coaten te herdefiniëren. De samenwerking onderstreept het potentieel wanneer innovatie en industriële ervaring hun krachten bundelen”, zegt Robin Slakhorst van Rotterdamse Havendraken.

Zie ook: Nu naar het operationele

 

 

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!