Selecteer Pagina

Hedi Visscher nieuwe directeur RPPC

door | 3 nov, 2023 | Haven, Nieuws

Hedi Visscher is aangesteld als de nieuwe directeur van de Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). Ze is de opvolger van Albert Straatman.

Visscher, in een nog niet zo ver verleden directeur van PortXL, is per 1 november aan haar nieuwe baan begonnen. “Ik wil allereerst het team van RPPC bedanken voor het mooie werk dat ze hebben gedaan sinds het vertrek van Albert Straatman eerder dit jaar. De organisatie staat er goed voor en de samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam en de leden is hecht.”

Groeien

Ze zegt er trots op te zijn om RPCC ‘te mogen vertegenwoordigen, ondersteunen en verder te laten groeien’. “Qua ledenaantal maar ook qua inhoud. Ik kijk er enorm naar uit om alle RPPC-leden persoonlijk te ontmoeten en samen met hen en het RPPC-team te ontdekken hoe we nog meer waarde kunnen toevoegen aan onze dienstverlening.”

RPPC

Het in 1933 opgerichte RPPC biedt aangesloten leden de mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve beursdeelnames in binnen-en buitenland, promotiereizen, ontvangsten en netwerkbijeenkomsten.

Zie ook: Scouten, matchen, ondersteunen

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!