Selecteer Pagina

Havenbedrijf opnieuw hoofdsponsor Luxor Theater

door | 24 jul, 2023 | Haven, Nieuws

Hoofdsponsor

Elaha Abhar, Marc van Kaam (beiden Luxor Theater), Richard van der Eijk (Havenbedrijf Rotterdam) en Ulrike Söbbeke (Luxor) (foto: Havenbedrijf Rotterdam).

Het Havenbedrijf Rotterdam is opnieuw een sponsorovereenkomst aangegaan met het Luxor Theater. De komende 3,5 jaar is het havenbedrijf wederom de hoofdsponsor.

“Ondersteuning van Luxor past in het sponsorbeleid van het havenbedrijf dat onder andere als doel heeft om bij te dragen aan de aantrekkelijkheid van de stad als vestigingsplaats. We willen Rotterdam aantrekkelijk houden als vestigingsplaats, als stad om in te wonen en daar leveren organisaties als Luxor een belangrijke bijdrage aan. Bovendien maken wij graag gebruik van de faciliteiten van het Luxor bij voor het havenbedrijf belangrijke evenementen”, verklaart Richard van der Eijk, hoofd communications & external affairs van het Havenbedrijf Rotterdam.

Hoofdsponsor

Marc van Kaam, algemeen directeur van het Luxor Theater, spreekt van een goed huwelijk dat al 22 jaar duurt. “Het zilveren jubileum is hierbij nu zelfs in zicht! Samen ademen wij mee met de stad. Voor onze samenwerking houdt dit in dat betrokkenheid, verantwoordelijkheid en betekenisvol willen zijn voor de stad, onderleggers zijn voor alles wat wij in ons partnership doen en dat voelt heel erg goed.”

Zie ook: Nieuwe sponsorovereenkomst Havenbedrijf en Blijdorp

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!