Selecteer Pagina

Aanjager en versneller voor Human Capital Agenda

door | 5 apr, 2023 | Haven, Nieuws

Human Capital

Frits Gronsveld (foto: Deltalinqs)

Frits Gronsveld is aangesteld als aanjager en versneller van de Human Capital Coalitie Energietransitie (HCCE). Ook treedt hij als consultant in dienst bij Deltalinqs.

Gronsveld start hier in juni mee. Dan stopt hij ook als voorzitter van het college van bestuur van de STC Group. Zijn belangrijkste opdracht is om het bedrijfsleven te activeren voor het realiseren van de HCCE-agenda. 

Human Capital Coalitie Energietransitie

“Frits kent het Rotterdamse havenbedrijfsleven op zijn duimpje en weet waar de knelpunten zitten”, zegt Deltalinqs-voorzitter Victor van der Chijs. “Daarom is hij bij uitstek geschikt om de Human Capital Coalitie Energietransitie echt op gang te brengen en verder te werken aan een betere aansluiting tussen het bedrijfsleven en het onderwijs om daarmee het grote aantal vacatures voor de energietransitie te kunnen invullen.”

Uitdagingen

Volgens Deltalinqs zijn de uitdagingen op de arbeidsmarkt op dit moment ‘groot en urgent’. Daarom investeert de ondernemersvereniging fors in de Human Capital Agenda. Binnenkort maakt Deltalinqs bekend wie de vacature gaat vervullen op het thema onderwijs en arbeidsmarkt. 

Zie ook: Bedrijven onderzoeken duurzaam warmtenet

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!