Selecteer Pagina

Mourik Industriebouw

door | 1 mrt, 2024 | Bedrijveninfo

Een nieuwe fase in Rotterdam

Met de opening van het nieuwe pand aan de Driemanssteeweg 45 in Rotterdam, begint een nieuw hoofdstuk voor Mourik Industriebouw. “Deze stap markeert onze groei en onze voortdurende toewijding aan het leveren van toonaangevende oplossingen in de industriebouw”, zegt commercieel manager Marco van Haften van Mourik Industriebouw.

Mourik Industriebouw, een integraal onderdeel van de Mourik groep, heeft zich altijd ingezet voor het leveren van hoogwaardige beton- en bouwkundige projecten. “Ons streven is om bij elk project weer verdere stappen op het gebied van innovatie en veiligheid te zetten, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met de duurzaamheidsuitdagingen van vandaag de dag”, stelt Van Haften.

Expertise

“Onze kerncompetentie ligt in het geavanceerde betonwerk, waarbij we een speciale focus leggen op prefab betonoplossingen”, vervolgt hij. “Deze oplossingen worden vervaardigd met geavanceerde technieken en in gecontroleerde omstandigheden, wat resulteert in een hogere kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast strekt onze expertise zich uit tot een breed scala aan bouwkundige projecten, van ambitieuze nieuwbouwprojecten tot complexe renovaties.”

Marco van Haften

Innovatie in de praktijk

Een voorbeeld van deze innovatieve aanpak is volgens Van Haften te zien in een aantal recente projecten. “Zo hebben we bijgedragen aan de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen, waarbij deze niet alleen de bouwtijd hebben verkort, maar ook een hogere mate van precisie en kwaliteit hebben gegarandeerd.”

Veiligheid

Veiligheid is meer dan alleen beleid bij Mourik Industriebouw; het is een cultuur die diep is verankerd in elk aspect van het werk dat het bedrijf uitvoert. “Wij geloven dat een succesvol project niet alleen wordt afgemeten aan de kwaliteit van het eindproduct, maar ook aan de veiligheid en het welzijn van iedereen die erbij betrokken is.”

Duurzaamheid en milieubewust bouwen

“In ons streven naar duurzaamheid, nemen we actief stappen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit doen we door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden, en door het implementeren van energie-efficiënte processen in onze bouwpraktijken”, verklaart Van Haften. 

Hij nodigt bedrijven uit om contact met hem op te nemen over de door Mourik Industriebouw geboden projecten en diensten, om zo inzicht te krijgen in de mogelijkheden die het bedrijf voor specifieke projectbehoeften kan bieden.

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!