What’s next for Safety!

Alle ins en outs tijdens de 14e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid

DeFabrique in Utrecht is dit jaar opnieuw dé locatie voor het jaarcongres Industriële Veiligheid. 25 Januari is de dag voor de ‘bouwers/ontwerpers’ en voor de ‘gebruikers’ van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid.

(Advertorial)

Het congresthema is ‘What’s next for Safety!’, onder leiding van dagvoorzitter Erik Peekel delen experts hun kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Met meer dan 500 deelnemende vakgenoten en lezingen van toonaangevende organisaties zoals Vattenfall, TenneT, Fifth advocatuur, TU Eindhoven en Audi Brussels, is dit is dit congres dé ontmoetingsplek waar inhoud en netwerken bij elkaar komen. De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zorgt voor interessante gesprekken, die leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen voor samenwerking.

Eindgebruikers kunnen kosteloos deelnemen. Interesse? Meld u zich dan op tijd aan op iv.heliview.nl. Het aantal toegangsbewijzen is beperkt.

Bekijk direct alle informatie over het congres en het uitgebreide programma op iv.heliview.nl.

Neem kosteloos deel aan het congres Industriële Veiligheid op donderdag 25 januari 2018. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Industriële Veiligheid.