VRC-penning voor ECT

De Vereniging van Rotterdamse Cargadoors heeft tijdens de ledenvergadering containerterminaloperator ECT de VRC-Penning toegekend.

ECT Green and Lean Star

Leo Ruijs, ceo van ECT, mocht de onderscheiding aannemen uit handen van VRC-voorzitter Kees Groeneveld. Met de toekenning geeft VRC blijk van haar ‘waardering voor de inspanningen van ECT voor het Rotterdamse havenbedrijfsleven in het algemeen en de cargadoorssector in het bijzonder’, aldus een bericht van de VRC.

ECT speelt als grondlegger van de containeroverslag in de Rotterdamse haven al vijftig jaar ‘een voortrekkersrol in de haven’. Door de vele investeringen en het implementeren van nieuwe technische en innovatieve mogelijkheden, heeft ECT het mogelijk gemaakt dat de containersector is uitgegroeid tot wat het nu is, complimenteert de vereniging het bedrijf. Leo Ruijs benadrukte dat de uitdagingen in de containeroverslag groot zijn. “Juist in moeilijke tijden wordt  samenwerking steeds belangrijker. Door kennis en ervaring met elkaar te delen en middelen optimaal in te zetten, kan en wil ECT ook in de toekomst samen met haar klanten en logistieke partners het verschil blijven maken”, aldus Ruijs in een reactie. (Archieffoto)