Verwelkoming drie nieuwe leden

Met Labourflex, Rix Steigersystemen en Work Wise heeft de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) wederom drie nieuwe leden binnen de verenigingskringen verwelkomd. De groei zet zich gestaag door en vormt het bewijs dat de branche zich steeds verder professionaliseert.

De nieuwe leden treden toe tot de sectie Steigerbedrijven. De vereniging telt met leden en donateurs inmiddels 85 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro.

Eerste nieuwkomer is Labourflex uit Dordrecht, als uitzendbureau actief op het gebied van industrial services. De werkzaamheden, waarvoor het bedrijf gekwalificeerde arbeidskrachten beschikbaar stelt, omvatten steigerbouw, isolatie-, schilder-, las- en leidingwerk alsmede logistiek en productie.

Tweede nieuwkomer is Rix Steigersystemen uit Sneek, specialist in nieuw en gebruikt steigermateriaal voor professioneel gebruik. De steigersystemen van het bedrijf voldoen aan alle internationale normen op het gebied van functionaliteit, aanpasbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.

De laatste nieuwkomer in het ledenbestand is Work Wise uit Montfoort, gespecialiseerd in het aannemen van steigerbouwprojecten in de on- en offshore sector. Daarnaast biedt het bedrijf ondersteuning bij het installeren en onderhouden van verschillende windmolenparken en werkt het wereldwijd op verschillende – al dan niet drijvende – productieplatformen.

De nieuwe leden voldoen aan de eisen die worden gesteld in de VSB Waarborgregeling. Met deze regeling wordt aantoonbaar gemaakt dat een VSB-lid veilig werkt, kwaliteit levert, integer en betrouwbaar is en zich opstelt als een professioneel collega in de markt.