Safety&Health@Work

Rotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam zijn dolblij dat het Eurovisie Songfestival is binnen gehaald. Maar er moet wel ruimte in de agenda worden gemaakt. 

De evenementenlocatie moet gedurende acht weken volledig worden vrijgemaakt voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Dat heeft onder meer gevolgen voor de vakbeurs Safety&Health@Work2020, die in het voorjaar van 2020 zou worden gehouden. Die wordt nu verplaatst naar het najaar, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2020 om precies te zijn.

Eurovisie Songfestival

“We hebben zorgvuldig de mogelijkheden bekeken en zijn in samenspraak met diverse marktpartijen op deze data uitgekomen”, verklaart exhibition manager Pieter Bas Dujardin van Rotterdam Ahoy. Hij noemt het een voordeel dat het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) dan open is. Dit bevat onder andere een auditorium met 2.750 stoelen, 35 break-out rooms en een concertzaal met plaats voor zevenduizend mensen.

Persoonlijk informeren

“Dit is een uitzonderlijke en unieke situatie voor Rotterdam en Ahoy en wij vertrouwen op het begrip van onze partners, exposanten en bezoekers. Vanzelfsprekend gaan wij alle betrokkenen binnenkort persoonlijk informeren”, aldus Dujardin.

Nummer 1

Safety&Health@Work is zowel een kennisplatform als een netwerkbijeenkomst voor ‘professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat’. De vakbeurs biedt ruim 3.500 bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. (Archieffoto)

Zie ook: Maintenance NEXT trekt 11.000 bezoekers