Wie meer wil weten over voedselveiligheid of over de nieuwe etiketteringsvoorschriften kan terecht op 23 en/of 24 mei in Autotron Rosmalen, waar de vakbeurs FOODTECH wordt gehouden. Deze vakbeurs fungeert als platform voor de producerende en verwerkende voedingsmiddelenindustrie. Hier zijn onder meer vertegenwoordigd: de procestechnologie (componenten), meet-, analyse-inspectieapparatuur; verpakken en coderen; ingrediënten en additieven; IT en automatisering; kwaliteit, hygiëne, veiligheid en milieu; interne logistiek en opslag; koeling en klimaatbeheersing en Bouw en inrichting. Syntens geeft zowel op 23 als 24 mei van 12.00 – 12.45 uur een lezing over nieuwe etiketteringwetgeving, die naar verwachting op 1 januari 2014 van kracht gaat. Op Het Kennisplein vindt men adviseurs van HAS Kennis Transfer, Food & Mood @ FOODTECH 2012 en HAS Food Design, die een lezing geeft over conceptontwikkeling. Naast het ruime exposanten aanbod is er een praktisch ingesteld seminarprogramma. Het NVC Nederlands Verpakkingscentrum heeft als overkoepeld thema het verpakken van voedingsmiddelen, ingrediënten en grondstoffen. Op beide beursdagen zullen ook sprekers namens de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) praktische onderwerpen aan bod laten komen, zoals risicomanagement in relatie tot proces, productie en corrosiepreventie in de levensmiddelenindustrie en invloed van human factor op preventie. De vakbeurs FOODTECH is geopend van 9.30 – 17.00 uur. Parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.easyFairs.com/FOODTECH-NL

http://linktrack.info/.3slq