Strategische samenwerking
Ewout Noordermeer (l., Ultimo Software Solutions) en Johan van de Pol (Ponttifexx).

Ultimo Software Solutions en Pontifexx gaan een strategische samenwerking aan. Per 1 september a.s. zal laatstgenoemde fungeren als implementatiepartner van Ultimo in de Nederlandse industrie.

Beide partijen werken al langer samen, maar met ingang van volgende maand wordt dit formeel. Volgens Ultimo, aanbieder van software voor maintenance en asset management in onder meer de industrie, past deze stap in haar visie om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ewout Noordermeer van het bedrijf licht toe: “Wij zien de samenwerking met Pontifexx als een perfecte aanvulling op onze eigen implementatieteam. Het maakt de dienstverlening beter schaalbaar en geeft een extra impuls aan domeinspeficieke kennis, die het verschil maakt in succesvolle projecten.”

Strategische samenwerking

Pontifexx helpt onderhoudsorganisaties technische uitdagingen om te zetten naar concrete plannen met een duidelijk doel. Johan van de Pol van Pontifexx noemt de strategische samenwerking met Ultimo ‘echt een stap vooruit’. “Wij zijn nu nog beter in staat de klant te helpen met het optimaal inrichten van de onderhoudsorganisatie, het onderhoud en om mee te denken in de trends en ontwikkelingen. Asset management en IT moeten nog nauwer gaan samenwerken om verspilling tegen te gaan en kosteneffectief te werken. Met deze stap kunnen wij in-house deze slag met onze Ultimo-klanten maken.”

Zie ook: Castelein trekt duikpak aan voor inspectie kademuren