Op 28 & 29 oktober is Amsterdam weer dé ontmoetingsplek voor iedereen in de internationale offshore olie-, gas- en energiesector. Tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference in Amsterdam RAI kunnen bezoekers en conferentiedeelnemers kennis nemen van de laatste ontwikkelingen in offshore E&P activiteiten en in de maritieme industrie.

OE2013_Scale Model Conquest Offshore

Het uitgebreide conferentieprogramma biedt dit jaar C-level paneldiscussies, masterclasses voor young professionals en technische sessies. Met onder andere de jaarlijks terugkerende sessie over nieuwe offshore vessels, dit jaar georganiseerd in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam. De sessie bevat onder andere een update van GustoMSC over de Magellan en een update over de Pieter Schelte van Edward Heerema, oprichter van Allseas. Andere technische sessies zijn gericht op exploratie en productie in de Noordzee, de ontwikkelingen in de Mexicaanse offshore industrie, permanent well abandonment, offshore maintenance services, wet- en regelgeving voor offshore service vessels en subsea processing. Offshore Energy conference besteed ook aandacht aan energie uit duurzame energiebronnen, zoals wind-, golf- en getijdenenergie.

De masterclasses voor young professionals worden gegeven door masters uit de Nederlandse offshore industrie. Dit jaar maken in ieder geval Jan-Pieter Klaver, CEO van Heerema Marine Contractors, en Jan Willem van der Graaf, CEO van Seaway Heavy Lifting, hun opwachting.

Eén van de drie panels, het Human Capital Panel, richt zich dit jaar op workforce segmentatie, planning en management, en sourcing strategies als onderdeel van de ‘open talent economy.’

Klik hier voor meer informatie en om te registreren.