Twaalfde ‘Hoge Hoed’ Havenbedrijf Rotterdam

'Hoge hoed'

Het Havenbedrijf Rotterdam stimuleert medewerkers zich in hun vrije tijd voor een maatschappelijk doel in te zetten. Vijftien van hen ondersteunt het met een bedrag van duizend euro. Dit project heet ‘Hoge Hoed’.

Deze week maakte het Havenbedrijf Rotterdam bekend welke medewerkers het geldbedrag voor ‘hun’ organisatie ontvangen. De keuze verliep volgens het havenbedrijf ‘geheel willekeurig’. Wel hanteert het als stelregel dat alleen regionale organisaties waarbij medewerkers actief zijn betrokken voor de geldelijke steun in aanmerking komen. Op de foto staat projectmanager Jeroen van Meel van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn vrije tijd is hij penningmeester bij de Voedselbank Dordrecht, een van de organisaties die duizend euro ontvingen.

‘Hoge hoed’

Het is de twaalfde keer dat vijftien organisaties met ‘Hoge hoed’ worden gesteund.  De organisaties die dit jaar een geldbedrag ontvangen, zijn: Basketbalvereniging Rotterdam-Zuid; Stichting Tafeltennisbelangen Xerxes; MHV Forcial; Honkbal- en softbalvereniging Zwijndrecht; Stichting BforYou; Triathlon Dordrecht; Stichting Het Speelhuis; Stichting Dance Club de Hit; Stichting Rotterdam Jazz artists Memorial; Stichting BforKids; KCC/SO Natural Capelle aan de IJssel; Stichting Voedselbank Dordrecht; Scouting de Strandvogels; Muziekkoor RYSK; Gymnastiekvereniging Barendrecht. (Foto: Marc Nolte)

Zie ook: DeltaPORT Donatiefonds helpt Rotterdams ziekenhuis