TRACE-certificaat voor Broekman

Het TRACE-certificaat waarborgt de betrouwbaarheid van een onderneming en staat voor anti-omkoping door een derde partij. Ook Broekman Project Services (onderdeel van Broekman Logistics), gespecialiseerd in offshore & heavy lift, heeft het certificeringproces succesvol afgerond, waardoor het de hoogste standaard in due dilligence (gepaste zorgvuldigheid) heeft behaald.

trace

De TRACE-certificatie geeft Broekman de mogelijkheid om het hoge streven naar transparantie en integriteit binnen de organisatie aan te tonen. Daarnaast streeft het bedrijf naar een zo hoog mogelijk niveau qua eisen op de gebieden kwaliteit, milieu, veiligheid, douane en beveiliging. Ook diverse specifieke  bedrijfsonderdelen warden wederom gecertificeerd krachtens ISO 9001, ISO 14001 en AEO (Authorised Economic Operator).

Door de TRACE-certificering wordt Broekman Logistics opgenomen in de ‘Intermediary Directory’ van TRACE International, hetgeen de toegankelijkheid en vindbaarheid van het bedrijf versterkt. Door middel van training en educatie maakt Broekman Logistics het personeel bewust van de risico’s en valkuilen.