Strategische partners

Belgische overname

BYD Europe BV (BYD) en Broekman Logistics zijn een strategisch partnerschap aangegaan voor hun warehousing & distribution. Sinds april wordt vanuit het warehouse van Broekman Logistics op de Maasvlakte de distributie uitgevoerd. De samenwerking brengt een verhuizing van het logistieke proces van Maastricht Airport naar Rotterdam.

“Wij zijn enorm trots op een samenwerking met een wereldspeler zoals BYD. Wij gaan uit van een langdurige en succesvolle relatie die voor beide bedrijven in de komende jaren meer groei zal garanderen”, aldus Willem Jan van Amersfoort. Hij is managing director Warehousing & Distribution.

 

De e-mobilityproducten bestaan onder andere uit elektrische bussen en taxi’s, maar ook heftrucks en spareparts. Broekman Logistics gaat diverse toegevoegdewaarde-activiteiten uitvoeren voordat de producten naar de eindgebruikers gedistribueerd worden. “BYD blijft inspelen op de behoeften van de eindgebruikers. In Broekman Logistics hebben wij een goede logistieke partner gevonden om de totale supply chain te optimaliseren en concurrentievoordeel in Europa te creëren”, aldus Javier Contijoch (director of BYD Forklift Europe).