Mennens

Met ingang van 1 januari a.s. gaat Safe Site Valbeveiliging samen met Mennens Rotterdam. ‘Safe Site Powered by Mennens’ kan klanten naar eigen zeggen beter van dienst zijn, meer kennis bieden en beter ondersteunen.

Volgens vestigingsmanager Dirk van Blijswijk van Safe Site biedt de integratie meerdere voordelen. “Door de groei van Safe Site is onze huidige ruimte niet meer toereikend. Door fysiek te integreren krijgen we nu niet alleen meer ruimte, maar kunnen we ook onze diensten beter op elkaar afstemmen, elkaar aanvullen en versterken.”

‘Powered by Mennens’

Onder het merk ‘Safe Site Powered by Mennens’ biedt Mennens volgend jaar alle valbeveiligingsmiddelen aan, of het nu gaat om training, advies, rope access, inspectie, installatie of verkoop van valbeveiligingsmiddelen. Directeur Frans Batist van Mennens Rotterdam stelt dat klanten kunnen profiteren van gebundelde diensten, een meer specialistisch aanbod en snellere service.

Aandacht

“Door de krachten van Mennens met de kennis en ervaring van Safe Site op gebied van valbeveiliging te bundelen, kunnen we het beste van twee werelden bieden”, aldus Batist. “Klanten die nu vooral van de expertise van Mennens gebruikmaken, worden direct geattendeerd op de mogelijkheden en het belang van valbeveiliging. De klant krijgt completer, hoogwaardiger advies en valbeveiliging krijgt de aandacht die het verdient.”

Expertisecenter

Recent heeft Safe Site een nieuw ‘Expertisecenter’ in gebruik genomen, volgens het bedrijf met zijn 600 vierkante meter een van de grootste centra op het gebied van valbeveiliging in Europa. Hier worden trainingen gegeven gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook is er een showroom. (Archieffoto)

Zie ook: ‘Werken op hoogte is een specialisme’