Rotterdamse havenprijzen uitgereikt

Rotterdams Havenevenement
De winnaars van 2018.

Tijdens het Rotterdams Havenevenement zijn gisteren verschillende havenprijzen uitgereikt. Het was de vijfde keer dat het event werd gehouden.

De titel van Jong Haventalent ging naar Ana Duškov van ECT. Zij kreeg deze prijs uitgereikt door Renee Naaktgeboren, de winnaar van 2017.  De SmartPort scriptieprijs werd gewonnen door Stefan Gerrits, die aan de TU Delft studeert. Zijn winnende scriptie draagt de titel ‘Feasability Study of the Hub and Spoke Concept in the North Sea: Developing a Site Selection Model to Determine the Optimal Location’.

Beste Havenidee

Hbo-student Technische Natuurkunde Peter van ‘t Veer viel in de prijzen met zijn idee ‘Magnetische staander voor tijdelijk hekwerk in de scheepvaart’. Hij won de prijs voor het Beste Havenidee. Andere beloftevolle ideeën die naar deze prijs meedongen waren ‘Oplossing voor onderwater geluidsoverlast’ en ‘Algenkwekerij op de Noordzee’ van twee studententeams.

Havenprijzen

Havenwerker van het Jaar werd Dennis Maat, chief machinist bij EECV. Hij kreeg deze prijs uitgereikt door havenwethouder Adriaan Visser. Havenwerker van het Jaar wordt een havenmedewerker die uitblinkt in veilig en innovatief werken en collegialiteit. Tot slot ging de MCR-prijs voor meest talentvolle mbo’er naar Martine Kooy. Zij volgt de opleiding allround operationeel technicus op het STC mbo college.

Het Rotterdams Havenevenement wordt georganiseerd door Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en STC Group. in samenwerking met Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Center of Expertise – Hogeschool Rotterdam.

Zie ook: Eerste finalisten Rotterdams Havenevenement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in