Grijsblauw

Het vorig jaar door Remondis overgenomen Reym gaat zijn huiskleur wijzigen. Het bekende grijsblauw maakt plaats voor witrood.

Het Duitse Remondis nam Reym eind 2019 over van Renewi. Volgens algemeen directeur Jonny Kappen van Reym is de nieuwe eigenaar ‘de ideale moeder’: “Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus verkeren wij met elkaar in turbulente tijden. De economische effecten van de uitbraak zijn ongewis. Bij onze nieuwe aandeelhouder ligt de focus op continuïteit, waarbij de klant en het personeel centraal staan. Voor Reym, dat door de aard van zijn dienstverlening continu moet innoveren en investeren, geeft dat stabiliteit.” 

Grijsblauw

Een zichtbare wijziging naar buiten toe is de verandering van logo, waar Reym voor staat. Het grijsblauwe van Reym wordt ingeruild door witrood, de huiskleur van Remondis. “Reym blijft Reym, maar we gaan wel duidelijk maken dat we nu tot de grote Remondis-familie behoren”, stelt Kappen. “Bij Remondis zijn wij in een veilige haven beland. Met een nieuwe moeder en een nieuwe kleur kunnen we ons concentreren op het verder verbeteren van onze dienstverlening voor onze klanten en op het uitbreiden van onze activiteiten.”

Zie ook: Nieuwe eigenaar voor industriele reiniger Reym