Home Registreren

Registreren

Editie 02-2020

Editie 03-2020

Editie 04-2020

Editie 05-2020 Klik om online te lezen

Fijn dat je je bij ons wilt registreren. Europoort Kringen is al meer dan 50 jaar het toonaangevende management magazine voor bedrijfsleven, kennisinstituten en overheden. Met actuele berichtgeving over ontwikkelingen op het kruispunt van nieuwe technologie, innovatieve projecten en regelgeving. Niet puur theoretisch, maar altijd vertaald naar de praktijk.

Wanneer je je gratis bij ons registreert ontvang je automatisch onze gratis nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Registreer je je gelijk voor een betaald abonnement, dan heb je daarnaast ook toegang tot ons online digitale magazine of ontvang je ons papieren magazine in de bus. Beide staan vol exclusieve informatie en intrigerende inzichten over alle relevante ontwikkelingen in het havenindustrieel complex van Nederland. Vanaf 1 juli 2020 verschijnt Europoort Kringen magazine iedere maand naast papieren- nu ook in de digitale vorm.

Wil je ook iedere maand écht op de hoogte zijn? Kies dan na het registreren voor één van de abonnementen, zodat je iedere maand verzekerd bent van een nieuwe uitgave. Digitaal of op papier, of allebei! Bovenaan kun je een vorige editie van het digitale magazine inzien.

Registreren

Wil je alleen de gratis nieuwsbrief ontvangen, registreer je dan hier. Vul je gegevens in en ontvang onze gratis digitale nieuwsbrief. Heb je al gekozen voor één van de betaalde abonnementen, dan kun je met dit formulier je aanvraag registreren en betalen. Zijn er verder nog vragen of heb je hulp nodig, neem dan even contact met ons op.