Prijzen en titels uitgereikt op Rotterdams Havenevenement

Tijdens het Rotterdams Havenevenement zijn deze week verschillende prijzen en titels uitgereikt. Zo mag Robin Groen van iTanks zich Jong Haventalent 2016 noemen.

Havenevenement

Ook werd de SmartPort Scriptieprijs uitgereikt. Deze prijs voor de beste scriptie ging naar Michiel Hoefnagels van de Erasmus Universiteit. Hij schreef een scriptie ‘Industrial collaboration based on maintenance maturity and inventory commonality’. Nieuw dit jaar was de prijs voor het beste Havenidee, een initiatief van Hogeschool Rotterdam. Het Beste Havenidee 2016 is ‘Danger of enclosed spaces’ geworden. Dave Smorenberg, Lezan Sadiq, Lucas Theuws, Dylan Zasada en Niels Ronda gingen met de prijs naar huis. Daarnaast werd de meest talentvolle mbo’er – Nick de Willigen, vierdejaars allround operational technicus aan het Scheepvaart en Transport College – gekozen en de Havenwerker van het Jaar. Deze eer viel Ed van den Hoek  van Matrans Marine Services B.V. ten deel.

Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van de STC-Group, Havenbedrijf Rotterdam, Jong Havenvereniging, Deltalinqs en Marine Club Rotterdam.