tanktransport

Het in de Europoort gevestigde Kees in ‘t Veen Tanktransporten neemt een ander bedrijf in tanktransport over, Meijndert International uit Dordrecht. Dit hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

Meijndert vestigt zich op de locatie van Kees in ‘t Veen aan de Middenweg in Moerdijk. Van daaruit wordt verder ingezet op het ‘one stop shop’-concept voor tank- en silovervoer, dat zich in de Europoort volgens Kees in ‘t Veen heeft bewezen. Het team van Meijndert International zorgt voor de dienstverlening richting Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen, ondersteund vanuit de Kees in ’t Veen-locatie te Europoort. Hoewel Meijndert deel uitmaakt van een van de business units binnen de Kees in ‘t Veen Groep, zal het team met chauffeurs in Moerdijk zijn eigen identiteit behouden, aldus het persbericht.

Eigen identiteit

“De gezamenlijke missie en visie, uitstekende reputatie én uitzonderlijke klanttevredenheid waren de belangrijkste factoren voor deze strategische samenwerking. Door deze samenwerking zal de klant centraal staan én zullen beide bedrijven hun eigen identiteit behouden met als motto; zichtbare kwaliteit”, laten de twee bedrijven ook optekenen in de persverklaring.

Tanktransport

Kees in ‘t Veen en Meijnderts stellen een gemeenschappelijke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen te hebben. Eerstgenoemde heeft dit concreet gemaakt met de ingebruikname van een energieneutraal kantoor en werkplaats in Moerdijk, aangevuld met een ‘state-of-the-art’-wagenpark en nu dus ook van Meijnderts. “Door de realisatie van deze strategische samenwerking in Moerdijk is de continuïteit én identiteit van beide familiebedrijven met een ‘hands-on-mentaliteit’ gegarandeerd op alle facetten”, aldus de twee bedrijven. (Foto: still YouTube)

Zie ook: ‘Wereldprimeur’ op de Maasvlakte