Opslagtanks 2016 (9 & 10 november); een totaal nieuwe beleving!

(Advertorial)

Nog een aantal weken tot de 26e editie Opslagtanks; dé conferentie voor tankprofessionals. Buiten de verrassende onderwerpen die op het programma staan, gaat Opslagtanks dit jaar nog een stap verder. Een totaal nieuwe beleving en een kijkje in de keuken bij verschillende partijen door middel van een exclusieve VR The Experience. Met de VR-bril en de daarbij horende 360 video’s waant u zich in een hele nieuwe wereld.

opslagtanks
Verschillende topsprekers aan bod met verrassende onderwerpen

Zo wordt dit jaar uitgebreid ingegaan op de veiligheid van kritische infrastructuren, waaronder industriële plants en ICT-systemen. Cyril Widdershoven, MENA energy security expert, VEROCY vertelt over:

  • Geopolitieke inzichten m.b.t. industriële dreigingen.
  • Hoe realistisch is terroristische dreiging voor de industriële infrastructuur in Nederland en Europa?
  • Hoe gaan bedrijven op dit moment om met concrete dreigingen?

Jonathan Feys, Business Development & Sales Director Northern Europe, LBC Tank Terminals behandelt de visie en wensen van de klant van de tankterminal anno 2016. En misschien wel het meest verrassende onderwerp van de conferentie: Daniel Seesink van Bewust zoo, bespreekt wat we in de (petro)chemie kunnen leren van de aap. Kortom: interessante, uiteenlopende onderwerpen die u niet kunt missen!

Bekijk hier het  programma

 

Tevens krijgt u tijdens dit event kennis & inzicht van anderen uit de industrie door middel van praktijkcases die u kunt toepassen binnen uw eigen werkzaamheden. Daarnaast bent u in de gelegenheid collega’s uit de industrie te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen.

Mis het niet, boek snel uw ticket!

 

 

Meer informatie?

Ga naar de website of neem contact op met de opleidingsadviseur:

Peter Moltmaker
p.moltmaker@iir.nl
020-5805462