Opening warehouse Broekman Logistics

Broekman Logistics heeft een nieuwe warehouse op de Maasvlakte geopend. Op deze locatie met een opslagcapaciteit van 35.000 vierkante meter kunnen gevaarlijke en ongevaarlijke producten worden opgeslagen.

De opening vond vorige week plaats. Willem Jan van Amersfoort, managing director warehousing & distribution van Broekman Logistics, verklaart marktleider te willen blijven op het gebied van de opslag van gevaarlijke stoffen. De ingebruikname van het nieuwe warehouse betekent volgens het bedrijf een belangrijke stap voor het verwezenlijken van dit streven. Broekman Logistics kan op de nieuwe locatie ook simpele bewerkingen van producten uitvoeren, waaronder assemblage.

 

Warehouse

Broekman Logistics is een fullservice logistiek dienstverlener, met zo’n achthonderd medewerkers in dienst, Het bedrijf is ruim vijfenvijftig jaar geleden en beschikt over vestigingen vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. De totale warehousing capaciteit van Broekman Logistics in Nederland bedraagt meer dan 300.000 vierkante meter. Een derde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Zie ook: Broekman strategische partner