Online veiligheidstraining

(Aangeleverd bericht)

Bolster Safety stelt een online veiligheidstraining beschikbaar voor operationele medewerkers in de industrie. De training is kosteloos te volgen.

“De uitbraak van het coronavirus dwingt ons allemaal om prioriteit te geven aan de gezondheid van medewerkers en om na te denken over hoe we werken en leren”, verklaart het bedrijf zijn initiatief. 

Veiligheid op peil

Met behulp van de training kunnen industriële medewerkers hun veiligheidsbewustzijn en vakbekwaamheid verbeteren. Bolster Safety stelt de veiligheidstraining beschikbaar voor medewerkers die thuis zijn of groepsvorming willen vermijden. “Op deze manier kunnen medewerkers hun kennis over veiligheid op peil houden en training blijven volgen”, aldus Bolster Safety.

Online veiligheidstraining

De werkgevers van deelnemers krijgen na afloop een terugkoppeling over de trainingen die zijn gevolgd en het kennisniveau van hun medewerkers. Bolster Safety benadrukt dat er geen verplichtingen aan het initiatief zijn verbonden. Ook belooft het alle data over gebruikers en gevolgde trainingen na afloop te verwijderen.

Klik hier voor meer informatie of op je op te geven.

Zie ook: Onderhoudswebinars voor thuiswerkers