Onderhoudswebinars voor thuiswerkers

Onderhoudwebinars

Mainnovation gaat haar kennis via onderhoudswebinars kosteloos delen met thuiswerkende onderhoudsprofessionals. “Onderhoud kan in deze uitdagende tijd het verschil maken”, stelt Mark Haarman van het bedrijf.

Managing partner Mark Haarman van Mainnovation licht toe dat in de ‘Verdiepingssessies’ de door het bedrijf ontwikkelde VDMxl-methode centraal staat. Deze afkorting staat voor ‘Value Driven Maintenance & Asset Management’, en ‘xl’ verwijst naar het toevoegen van ‘maximale economische waarde’ aan een fabriek, vloot of infrastructuur.

Onderhoudswebinars

In samenwerking met Nederlandse en Belgische brancheverenigingen zijn diverse webinars samengesteld. “We hebben voor de BEMAS [Belgische brancheorganisatie voor maintenance, red.] vijftien webinars voorbereid over diverse onderwerpen. Van focus op cost control, tot een plan voor de ideale staffing van de technische dienst en de status van predictive maintenance. Onderwerpen waar een maintenance- en asset management-organisatie direct mee aan de slag kan”, aldus Haarman. Deze webinars worden gegeven door Peter Decaigny en starten op donderdag 2 april.

Start 9 april

Daarnaast is een webinar-serie klaargemaakt voor de NVDO, waarin dezelfde thema’s aan bod komen. Deze webinars worden door Remco Jonker en Peter Decaigny gegeven en starten op donderdag 9 april. Aan de webinars zijn geen kosten verbonden, laat Mainnovation weten. Wel is het aantal plaatsen beperkt, dus het bedrijf raadt geïnteresseerden aan zich snel in te schrijven via de websites van de NVDO en BEMAS.

Zie ook: Start nieuwe opleiding voor ‘port executives’