Non-man entry systeem goed voor Shell-award

Reym heeft met zijn Scanjet de CASOS Golden Best Practice-award gewonnen. Fred van Beusekom en Nick Kappen van het bedrijf namen de prijs voor de non-man entry oplossing vorige week in ontvangst.

De CASOS-prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve vinding die bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. Doel is om het delen van veiligheidsoplossingen onder contractors bij Shell te bevorderen. ‘CASOS’ staat voor ‘Contractor Alliance for Safety On Shell Operations’.

Non-man entry systeem

Reym, onderdeel van Renewi plc en dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement, deed mee met de inzending ‘succesvolle lancering non-man entry systeem’. De Scanjet van Reym bleek de hoogste ogen te gooien bij het toekennen van de award. Het bedrijf zegt er al jaren naar te streven om vaten of tanks niet te hoeven betreden. Zo wordt de blootstelling van zijn medewerkers zoveel mogelijk beperkt. Het gebruik van de Scanjet heeft ervoor gezorgd dat een vermindering van betreding van 85 procent kon worden genoteerd.

Leadership diner

Reym meldt in een persverklaring de doelstelling van de award ‘van harte’ te onderschrijven. Het bedrijf zegt trots te zijn op ‘deze mooie teamprestatie’ en wil zich ook in de toekomst inzetten voor ‘innovaties en oplossingen die de veiligheid verbeteren te delen binnen de branche’. Namens de collega’s van Reym namen Fred van Beusekom (links op de foto, directeur regio Noordoost) en Nick Kappen (rechts, manager customer relations) de prijs in ontvangst op het jaarlijkse leadership diner. Zij kregen de Golden Best Practice Award uitgereikt uit handen van NAM-directeur Gerald Schotman.

Lees meer hierover in de april-editie van Europoort Kringen. Dit nummer bevat een zeer uitgebreide special over het thema industrieel reinigen. Geinteresseerd in een overzicht van alle thema’s waaraan Europoort Kringen dit jaar aandacht besteedt? Klik dan hier: overzicht mediagegevens Europoort Kringen 2018

Zie ook: Bacteriën zuiveren Zeeuws afvalwater