veiligheidsdiensten

Falck Safety Services en Falck Fire Academy hebben een nieuwe naam: RelyOn Nutec en RelyOn Nutec Fire Academy. Ook introduceert de aanbieder van veiligheidsdiensten een nieuwe benadering voor veiligheid.

De nieuwe naam, RelyOn Nutec, verwijst volgens het bedrijf naar de belofte dat klanten op zijn diensten kunnen vertrouwen. “Onze klanten werken in sectoren met een hoog risicopotentieel, in omgevingen waar veiligheid en risicopreventie een cruciale rol spelen en geen ‘bijzaak’ zijn. Er worden geen compromissen gesloten”, licht Torben Harring toe, ceo van RelyOn Nutec. “Als RelyOn Nutec helpen we onze klanten om medewerkers veilig te laten werken, hen voor te bereiden op het onverwachte en hen in noodsituaties te trainen.”

Veiligheidsdiensten in 20 landen

RelyOn Nutec beschikt over 33 trainingscentra in ongeveer 20 landen. Het bedrijf geeft veiligheidstrainingen aan zo’n 250.000 mensen uit de olie- en gas-, maritieme en windenergiesector, en aan hulpverleners uit de publieke sector en ‘hoog-risico’ onshore industrieën. Het dienstenportfolio dat aan deze laatste twee doelgroepen wordt gegeven krijgt de toevoeging ‘Fire Academy’ in de naam mee.

360 graden

Tegelijkertijd met de rebranding introduceert RelyOn Nutec een nieuwe, ‘360 graden’-benadering van veiligheid. Harring: “360 betekent dat wij in RelyOn Nutec een 360-gradenperspectief op veiligheid hebben. Zo helpen wij mensen en bedrijven hun veiligheid te verbeteren en geven wij aan hoe wij zelf werken.”

Zie ook: Falck na overname in Scandinavische handen