Reym
Het Total Care Centre van Reym in Rotterdam.

Remondis Maintenance & Service Group heeft Reym overgenomen van Renewi. Het bedrijf behoudt zijn handelsnaam en het hoofdkantoor blijft in Amsersfoort gevestigd.

Reym, dat actief is op het gebied van industriële reiniging, stond sinds eind vorig jaar in de etalage. Toen had Renewi bekendgemaakt het te willen verkopen, omdat industriële reiniging niet zou passen in zijn recyclingactiviteiten. In Remondis Maintenance & Service is per 10 september jl. een nieuwe eigenaar voor het bedrijf gevonden. Het is een internationaal actieve onderneming die verschillende speciale diensten aanbiedt voor de reiniging en het onderhoud van industriële installaties. Ook heeft het steigerbouw, oppervlaktetechniek, isolatie en onderhoud in zijn portfolio.

Handelsnaam Reym

“Met onze nieuwe aandeelhouder Remondis Maintenance & Services Group kunnen wij bestaande én nieuwe relaties hoogwaardige dienstverlening bieden en deze mogelijk uitbreiden”, toont Jonny Kappen, directeur van Reym zich ingenomen met de overname. Reym behoudt zijn handelsnaam en wordt onderdeel van de Remondis Maintenance & Services Group. Het hoofdkantoor is en blijft in Amersfoort. De industriële reiniger beschikt in totaal over 11 vestigingen in Nederland en één in Duitsland. Er werken 700 mensen.

Zie ook: Tank bijna schoon met ‘non-man-entry’ techniek