transportbedrijf

Neele-Vat Logistics heeft bekendgemaakt dat het Mammoet Ferry Transport overneemt. Met de overname van het transportbedrijf denkt het zijn positie in het Europees wegvervoer te verstevigen.

Beide bedrijven maakten 20 december jl. bekend overeenstemming over de overname te hebben bereikt. Mammoet Ferry Transport zal onder de eigen naam binnen Neele-Vat blijven opereren. Ook blijft het management aan, en zal directeur Krijn Torreman bij het bedrijf betrokken blijven. Hij verklaart: “Samen met Neele-Vat kunnen we onze klanten beter faciliteren in hun groei en logistieke wensen. Aan de klanten van Neele-Vat kunnen wij een uitgebreider netwerk van internationale vestigingen bieden, zodat ook in andere landen de dienstverlening kan worden aangeboden.”

Transportbedrijf

Mammoet Ferry Transport heeft vestigingen in Rotterdam, Zeebrugge, Duisburg, Ansfelden (Oos), Preston Brook en Cambuslang (beide VK). Het transportbedrijf is vooral actief in het transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Neele-Vat ziet in de krachtenbundeling een versterking van het Europese transportnetwerk. Ook is het te spreken over de schaalgrootte die is ontstaan, om ook in de toekomst in Europa concurrerend te blijven.

Internationaal uitbreiden

“De activiteiten van Neele-Vat en Mammoet Ferry Transport vullen elkaar goed aan”, zegt Cuno Vat, directeur Neele-Vat Logistics. “Wij kunnen onze klanten nu een nog bredere service bieden. En we hebben met de nieuwe locaties een goede uitgangspositie om onze dienstverlening internationaal uit te breiden. Dit zodat we invulling kunnen geven aan onze ambities om als familiebedrijf te groeien en concurrerend te blijven.”

Zie ook: Neele-Vat opent Rotterdam Blending & Filling