STC krijgt nieuwe naam

STC Training & Consultancy is de nieuwe naam van STC BV. De naamswijziging is deze week ingegaan, meldt de moederorganisatie.

De verandering moet, samen met een nieuw logo en een frisse huisstijl, voor een ‘eigentijdse en professionele uitstraling’ zorgen, laat STC Group weten. Corné Hulst, algemeen directeur van STC Training & Consultancy, legt uit waarom tot dit besluit is gekomen: “De nieuwe naam en de eigentijdse en professionele uitstraling passen beter bij de organisatie en helpen bij een betere positionering in de markt. Wat blijft zijn de vertrouwde waarden van vakmanschap, innovatie en service.”

Havenindustriële complex

De aanbieder van opleidingen is sinds elf jaar een zelfstandig onderdeel van het moederbedrijf. Het richt zich met zijn opleidingen en trainingen op Europese bedrijven in het maritieme, logistieke, havenoperationele en havenindustriële complex. Het bedrijf zegt mensen te willen laten leren ‘door te ervaren’. Daarom maakt de opleidingenaanbieder gebruik van een groot aantal simulatoren en praktijkfaciliteiten, zoals het Haventrainingcentrum en het Fire & Safety Training Centre. Jaarlijks volgen tienduizenden volwassenen een om-, her- of bijscholingstraject bij het bedrijf. Met behulp van innovatieprojecten zegt het de concurrentiepositie van de sectoren helpen verbeteren, waarin het opleidingsbedrijf actief is.

Zie ook: Rotterdamse procesindustrie opent haar deuren